Campionati Europei Bmx 2017

Bordeaux (Francia)

13 Luglio Lug 2017 4 months ago 16 Luglio Lug 2017 4 months ago
UECBMX 2017 A4

 

PROGRAMMA:

Giovedi 13 Luglio 2017

9:00 - 12:00 Rider registration by Chef d'Equipe at Welcome center
11:00 - 12:05 - 65 min Training Group A
12:10 - 13:05 - 55 min Training Group B
13:10 - 14:05 - 55 min Training Group C
14:10 - 15:10 - 60 min Training Group D
15:15 - 16:10 - 55 min Training Group E
16:15 -16:55  - 40 min Training Group F
17:30 - 18:00 Team manager meeting
18:00 - 20:00 UEC BMX Convention

Venerdi 14 Luglio 2017

8:00 - 8:40 - 40 min Training Group F
8:45 - 9:40 - 55 min Training Group E
9:45 - 10:45 - 60 min Training Group D
10:50 - 11:45 - 55 min Training Group C
11:50 - 12:45 - 55 min Training Group B
12:50 - 13:55 - 65 min Training Group A
14:00 - 14:55 - 55 min Training Women Junior and Elite
15:00 - 15:55 - 55 min Training Men Junior
16:00 - 16:55 - 55 min Training Men Elite
17:00 - 17:25 - 25 min Warm-up Cruisers
17:30 - 19:00 3 Moto's European Challenge Championship 24” classes 19:15 1/4 finals, 1/2 finals, Finals Award ceremony European Challenge Championship 24” classes

Sabato 15 Luglio 2017

8:30 - 9:25 - 55 min Warm-up Challenge riders 7-11 years
9:30 - 12:15 3 Moto's European Challenge Championship 7-11 years
12:25 - 14:15 1/8 finals, 1/4 finals, 1/2 finals, Finals Award Ceremony European Challenge Championship 7-11 years
15:15 - 15:35 - 20 min Warm-up Women Junior and Elite
15:40 - 16:00 - 20 min Warm-up Men Junior
16:05 - 16:25 - 20 min Warm-up Men Elite
16:35 - 17:35 3 moto’s European Championships Men/Women Junior & Men/Women Elite
18:00 1/8 finals, 1/4 finals, 1/2 finals, Finals Award Ceremony European Championship

Domenica 16 Luglio 2017

8:00 - 9:55 Warm-up Challenge riders 12 years and over
10:00 - 14:30 3 Moto's European Challenge Championship 12 years and over
14:45 1/8 finals, 1/4 finals, 1/2 finals, Finals Award Ceremony European Challenge Championship 11 years and over